10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Ta med hemmakontoret till mässan Advanced Engineering – i samarbete med Framery

framery_blogg,advancedengineering,stockholm,kistamässan

På Advanced Engineering kan besökarna varva föreläsningar, inspiration och möten med att koppla upp arbetsplatsen mitt på Kistamässan. I ett samarbete med Framery, skapar Easyfairs en mötesplats med ytor för de besökare som behöver arbeta på plats.

På lanseringen av Advanced Engineering samlas ingenjörer, produktutvecklare och inköpare inom tillverkningsindustrin. Unikt för mässan är att man kan ta med sig hemmakontoret till Kistamässan. Genom ett samarbete med Framery, världsledaren inom tillverkning av telefonbås och tysta privata utrymmen, skapar arrangören Easyfairs en mötesplats med ytor och tillgång till wi-fi för de som vill varva sitt mässbesök med arbete.

”Efter en lång tid bakom skärmen på hemmakontoret är det många som längtar efter inspiration, nya kontakter och att uppleva glädjen i personliga möten. Men ibland är det svårt att avsätta hela dagen eller flera dagar för ett mässbesök. Därför erbjuder vi möjligheten på Advanced Engineering att kombinera arbete med en mässupplevelse. Man kan jobba undan allt på ”att-göra-listan” för att sedan inspireras av Christer Fuglesang, spana in en av Koenigsegg exklusiva megacars eller fördjupa sig i ett samtal kring additiv tillverkning”, säger Helena Crivei, Head of Cluster för Easyfairs industrikoncept.

Mitt i mässhallen finns öppna ytor för besökare som har behov av att arbeta en stund, dessutom erbjuder Framery privata utrymmen för den som behöver fokusera utan att koncentrationen störs.

“Självklart tackade jag ja när EasyFairs frågade om vi ville ställa våra Framery poddar till förfogande för alla deltagare på Advanced Engineering. Besökarna skall snabbt kunna hoppa in och ta ett ostört samtal- eller möte. Min spontana reaktion var naturligtvis positiv då vi är världsledande och den mest innovativa podtillverkaren i världen. Som en extra bonus blev vi ombedda att branda 2 st Framery Q, vår mötespod för 1-4 pers, specifikt för Koenigsegg samt Polestar – vilka innovativa lösningar och spännande samtal väntar inte dessa två poddar?”, säger Sofia Rizos, Area Sales Manager, Stockholm, Mälardalen & Norrland

Framery är pionjären och världsledaren inom tillverkning av telefonbås och tysta privata utrymmen för att lösa problem med buller och sekretess i öppna kontorslandskap: deras produkter gör medarbetarna gladare och mer produktiva hos dussintals av världens ledande företag, inklusive Microsoft, Puma och Tesla. Faktiskt använder 40 % av Forbes 100-företag Framerys lösningar.

Easyfairs logga

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!