10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Prototal kommer till Advanced Engineering

Att välja rätt material spelar en helt avgörande roll i produktutveckling. Därför har advanced Engineering valt att ha en ett område deikerat till Advancerade Material. På detta område kommer bland annat Prototal att ställa ut, här kan ni läsa mer om dem och vad de gör.

1. Vilka är ni?

Vi är stolta över att vara den främsta tillverkaren av 3D-printnig, vakuumgjutning och formsprutning i hela Norra Europa.

2. Vad gör er unika?

Vad som gör oss unika är vår förmåga att erbjuda våra kunder
en komplett service, från den allra första prototypen till fullskalig
högvolymsproduktion. Vi erbjuder rätta tekniken för varje tillfälle och kan
skräddarsy lösningar efter våra kunders behov.

3. Vad ser ni mest fram emot på mässan?

På mässan ser vi fram emot att möta både nya potentiella kunder och ta hand om våra nuvarande samarbetspartners.

4. Vad kommer man få ta del av i er monter?

I vår monter kommer du att uppleva hela produktcykeln, från prototyp till högvolymproduktion. Det är något som särskiljer oss och vi är övertygade om att vi sticker ut på mässan med denna unika förmåga. Dessutom kommer vi att visa upp flera andra imponerande 3D Printade produkter som nu är i serieproduktion. Vi har även investerat i avancerad maskinteknik, där vi lovar att visa upp dessa unika detaljer i vår monter.

Välkomna att besöka Prototal i monter L:23 läs mer om vad som händer på mässan  här.

Easyfairs logga

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!