10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Magnus Göransson som talare på Advanced Engineering

Magnus Göransson

Magnus Göransson 

Vi är stolta över att välkomna Magnus Göransson till Advanced Engineering som en framstående talare. För svenska folket är han antagligen mest känd för sin domar- och programledarroll i tv-programmet Lego Masters Sverige på TV4. Tillsammans med Mauri Hermundsson har han i tre säsonger lett det lekfulla programmet som fångat både barns och vuxnas intresse.

Magnus Göransson har en imponerande bakgrund som tidigare designchef på Lego, där han spelade en central roll i att utveckla en företagskultur som främjade innovation, kreativitet och lekfullhet. Han delar med sig av personliga anekdoter och ger värdefulla insikter om hur man kan skapa en organisationsstruktur som främjar fri flöde av innovation och kreativitet, och samtidigt minimerar onödig byråkrati.

Med sin långa erfarenhet inom design och innovation för internationella varumärken inspirerar Magnus Göransson med berättelser, möjligheter och tankesätt som kan hjälpa företag och organisationer att stärka sin kreativa förmåga. Han motiverar medarbetare att prestera även i osäkra tider.

Vi ser fram emot att få ta del av Magnus Göranssons visdom och insikter på Advanced Engineering och är övertygade om att hans tal kommer att berika vår konferens med värdefull kunskap och inspiration.

Easyfairs logga

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!