10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Kan du inte vara på plats i Kistamässan den 15:e juni?

mötesroboten_bloggen

Kan du inte vara på plats i Kistamässan den 15:e juni?

Ta då Chansen att besöka Advanced Engineering digitalt med Kommunikationsroboten från Amibotic!

En mässa ska upplevas på plats, för att ta del av den vibrerande stämningen, landa i spontana möten och klämma och känna på nya produkter. Men om det är helt omöjligt för dig att ta dig till Advanced Engineering den 15 Juni så kan vi nu erbjuda en unik möjlighet att ta del av mässupplevelsen genom Amibotics Mötesrobotar.
Vi kommer att lotta ut tre digitala besök, där vinnarna kommer att få rulla runt i mässhallen, titta runt på utställda produkter, och prata med utställare och andra mässbesökare. Via länken https://www.amibotic.se/kampanj kan du skicka en intresseanmälan. Blir du en av vinnarna kontaktas du sedan med mer information kring hur du via webbläsaren i din dator (eller mobil) kommer att styra robotens framfart på mässgolvet.

 

mötesrobot_3

För mer information om våra lösningar se:
https://www.amibotic.se/ och https://www.cloudia.se/

Välkomna att kontakta oss via:
Email: hej@amibotic.se
Tel: 08-611 31 10

Easyfairs logga

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!