10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Kategorier
Sortera resultat  
23 resultat
ceciliaborg

Cecilia Borg

Cecilia Borg, Interim VP Engineering Epidemic Sound. Civilingenjör datateknik KTH. Cecilia jobbar som konsult och interim CTO/VP Tech med förändringsledning i produktorganisationer.

Läs mer »
Christerfuglesand

Christer Fuglesang

Christer kommer att coacha och inspirera dig att ta nästa steg i din organisation. Både vad gäller att få hjälp med genomförandekraft inför en viktig organisationsförändring, men även att ta steget ut i nya rymder för er verksamhet vad det gäller ny teknik och framtida möjligheter.

Läs mer »
Corneliasundberg

Cornelia Sundberg

Cornelia F. Sundberg är VD för KYOCERA Fineceramics Nordics och har drygt 25 års erfarenhet av keramiska produkter och applikationer. I sin roll driver hon många nya utvecklingsprojekt med kunder.

Läs mer »
DragosDancila

Dragos Dancila

VD och grundare av Percy Roc. Dragos har flera patent inom medicinsk diagnostik och energieffektivitet. Projektledare i flera projekt relaterade till antenner, sensorer, högeffektmikrovågsteknik.

Läs mer »
Ericlangenskiöld

Eric Langenskiöld

Serieentreprenör, investerare, föreläsare & digitaliseringsexpert. Grundare av startupen Spacept som levererar AI-automatiserad satellitanalys.

Läs mer »
FredrikOre,talare,advancedengineering,stockholm,kista

Fredrik Ore

Fredrik Ore, kompetensledare inom automation Scania CV AB. Fredrik arbetar med att sprida kunskap, inspirera och skapa förståelse för ökad automation av Scanias produktionsprocesser.

Läs mer »
JennyVårlid

Jenny Vårlid

Jenny Vårlid har 20 års erfarenhet av inköp, förändringsarbete och ledarskap från både privat och offentlig sektor. Jenny har tidigare arbetat som nordisk inköpsdirektör på AGA Gas och som konsultchef på Capgemini Procurement Services och IBX. Jenny är idag ansvarig för affärsutveckling och sitter i EFFSOs ledningsgrupp.

Läs mer »
JoakimÖrbom_talare_advancedengineering_stockholm

Joakim Örbom

Joakim Örbom har lång erfarenhet av produktutveckling inom bland annat fordonsindustrin och har under de senaste åren jobbat för att driva utvecklingen inom diverse industrier med hjälp av Simulerings-driven design. Hans kunskaper inom virtuell provning sträcker sig över en rad viktiga områden så som strukturer, elektronikdesign, optimering och tillverkningsdesign för att nämna några.

Läs mer »
JohanEnfeldt,talare,advancedengineering,stockholm,kistamässan

Johan Enfeldt

Johan Enfeldt har läst elektroteknik på KTH och sedan dess jobbat som konsult i fältet mellan verksamhet och IT i nära 30 år. Han har erfarenhet från såväl produktionsplanering som planering av produktutvecklingsprocesser.

Läs mer »
Johanfrisk

Johan Frisk

Johan Frisk, grundare och VD för OpiFlex. Johan är serieentreprenör med en bakgrund från ABB och Ericsson. Han är expertrådgivare för OECD, Europeiska kommissionen och näringsdepartementet samt är medlem i Sveriges Produktionsråd.

Läs mer »
levifarrand

Levi Farrand

Levi är den australiensiska expatriotgrundaren och VD för Deep Forestry AB, ett Uppsalabaserat nystartat företag som bygger autonoma drönare som flyger under skogens tak, mellan träden.

Läs mer »
Marieideström

Marie Ideström

Marie är en ingenjör med 10 års erfarenhet från produktutveckling, med särskilt fokus på organisations- och processutveckling. Parallellt har hon även skapat stiftelsen Womengineer för att uppmuntra till fler kvinnliga ingenjörer. Här driver hon idag arbetet med att varje ung tjej i Sverige ska ha självförtroendet och kunskapen att välja sin egen framtid.

Läs mer »
michaelschön

Michael Schön

Michael Schön arbetar på Volvo Cars R&D Innovation-avdelning (Open Innovation Arena), i Sverige. Michael Schön är rymdingenjör och har arbetat i 20 år inom rymdindustrin. Han arbetar nu på Volvo Cars R&D Innovation-avdelning inom områdena Elektromobilitet, Hållbarhet, AD, Connectivity, Mobility, med mera.

Läs mer »
Mikaelklint_talare_advancedengineering

Mikael Klint

Mikael Bjurklint – SICK AB Produkt Chef Maskinsäkerhet
Arbetat med maskinsäkerhet sedan 2005 utgår från SICK’s kontor i Göteborg. Medlem i SIS Standardiseringsarbete in maskinsäkerhets området.

Läs mer »
PaulMurphy,koenigsegg,tesla,talare,advancedengineering,stockholm,kista

Paul Murphy

Paul Murphy är Vice President of Engineering på Koenigsegg Automotive. Tidigare övervakade Paul Powertrain-projekt på tre kontinenter för Tesla. Paul har flera patent och brinner för att bryta gränserna för vad som är “möjligt”.

Läs mer »