10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Embedded Conference på Kistamässan, 10-11 april 2024!

Embedded Conference Scandinavia arrangeras på Kistamässan den 10-11 april 2024!

I ett unikt samarbete med Svensk elektronik erbjuder Embedded Conference Scandinavia norra Europas viktigaste forum för alla som arbetar med inbyggda system.

Konferensen syftar till att sammanföra yrkesverksamma och entusiaster från den inbyggda teknikindustrin för att dela kunskap, lära av varandras erfarenheter och nätverka med likasinnade individer.

Evenemanget kommer att innehålla insiktsfulla Key notes, några av de framstående talarna och branschexperterna som kommer att presentera på konferensen är Christoffer Levandowski, PhD, Head of the Research and Development Program på Heart Aerospace, Eva Fogelström, Director, Security Research på Ericsson och Michael Thel, Engineering Director.

Missa inte heller tekniska sessioner som täcker ett brett spektrum av ämnen relaterade till inbyggda system, Internet of Things (IoT), artificiell intelligens, cybersäkerhet, radioteknik, kraftteknik, batteriteknik och mycket mer.

Konferensen är en inspirationskälla för ingenjörer, forskare och entreprenörer som letar efter nya idéer och insikter om framtiden för inbäddad teknik. Du får möjlighet att delta i inspirerande föredrag och lära dig om innovativa projekt som tänjer på gränserna för vad som är möjligt med inbyggda system.

Oavsett om du är ingenjör, forskare, entreprenör eller student, är konferensen den perfekta möjligheten att utvidga ditt nätverk och skapa värdefulla relationer med dina kollegor.

Obs! Begränsat antal biljetter

Easyfairs logga

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!