Varför besöka Advanced Engineering Stockholm?

Advanced Engineering är mötesplatsen för alla som utvecklar nya och befintliga produkter allt från design och koncept till rätt material, komponenter och elektronik inom huvudsakligen verkstadsindustrin.

Mötesplatsen Advanced Engineering Stockholm vill vara det självklara eventet för alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp främst inom verkstadsindustrin.

Tillverkningsindustrin genererar stora exportinkomster, ca en fjärdedel av Sveriges totala varuexportsvärde och en stor andel personer arbetar inom tillverkande industri i Stockholms län. Tillverkningsindustrin genererar sysselsättning även i andra branscher, sysselsättningsmultiplikatorn för tillverkningsindustrin i Stockholms. Södertälje utgör motorn i regionens tillverkningsindustri. 

NYTT OMRÅDE – Advanced Materials

Banbrytande materialinnovation i samarbete med Chalmers industriteknik

Välkommen till en helt ny yta på mässgolvet dedikerad åt Advanced Materials. Här kommer nya spännande material, både från egenskapssynpunkt och hållbarhetsperspektiv att exponeras. Ta del av det senaste inom svensk materialinnovation och träffa heta start-ups som Ohla, Adsorbi, Swedish Algae Factory, Mounid, 2Dfab, Grafren, Ipinium, Graphmatec and Tenotec. På plats erbjuds dessutom du som besöker rådgivning från Chalmers Industritekniks materialexperter.

”Vi vill nå ut med de senaste rönen från forskningen för att bolag i Sverige skall kunna applicera dessa tillämpat på sina produkter och tjänster. Vårt deltagande i Advanced Engineering kommer ge oss goda möjligheter att nå många bolag för att hjälpa dem på deras innovations- och tillväxtresa. Vi vill träffa bolag för att förstå deras utmaningar och vad de efterfrågar, för att kunna matcha deras behov med den senaste forskningen. Advanced Engineering kommer att vara ett bra tillfälle för bolagen att stärka sina nätverk och att få tillgång till ny teknologi.”, säger Johan Bengtsson, Business Development Manager / Director Materials på Chalmers Industriteknik.

Boka en ett möte med en materialexpert här

utvecklande seminarier

Ta del av framtidens produktutveckling & innovation

Vi strävar alltid efter att kunna upplysa dig kring de senaste trenderna inom produktutveckling. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar. Allt för att du ska kunna utvecklas i din roll och i din vardag.

UPPLEV

Upplev nyheter och
innovationer på plats

Var med och del av material, komponenter och produkter på riktigt igen. Samtala med kunniga utställare och jämför alla spännande innovationer och nyheter på marknaden. Använd din tid effektivt och träffa ett stort antal potentiella leverantörer på en och samma plats.

NÄTVERKA
Knyt kontakter och gör affärer

Det personliga mötet och rätt kontakter på rätt plats är våra hörnstenar. Därför arbetar vi på Advanced Engineering aktivt med att skapa inbjudande mötesytor där du på ett naturligt sätt kan träffa nya kunder, leverantörer och partners.

utställare i framkant
Inpsireras av stora aktörer och start ups

Inspireras av företagen som ligger i framkant och upplev det finaste av svensk Ingenjörskonst och tongivande internationella aktörer. Häng med i utvecklingen och de senaste trenderna på marknaden – Advanced Engineering samlar allt på en plats. Upptäck de senaste nyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case.

DETTA ÄR ETT SMART EVENT!
Smart Badge, ditt digitala visitkort

När du besöker Advanced Engineering behöver du inte släpa runt på tunga broschyrer. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem.
Enkelt, snabbt och miljövänligt!