Varför besöka Advanced Engineering Stockholm

Advanced Engineering är mötesplatsen för alla som utvecklar nya och befintliga produkter allt från design och koncept till rätt material, komponenter och elektronik inom huvudsakligen verkstadsindustrin.

Mötesplatsen Advanced Engineering Stockholm vill vara det självklara eventet för alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp främst inom verkstadsindustrin.

Tillverkningsindustrin genererar stora exportinkomster, ca en fjärdedel av Sveriges totala varuexportsvärde och en stor andel personer arbetar inom tillverkande industri i Stockholms län. Tillverkningsindustrin genererar sysselsättning även i andra branscher, sysselsättningsmultiplikatorn för tillverkningsindustrin i Stockholms. Södertälje utgör motorn i regionens tillverkningsindustri. 

utvecklande seminarier

Ta del av framtidens produktutveckling & innovation

Vi strävar alltid efter att kunna upplysa dig kring de senaste trenderna inom produktutveckling. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar. Allt för att du ska kunna utvecklas i din roll och i din vardag.

UPPLEV

Upplev nyheter och innovationer på plats

Var med och del av material, komponenter och produkter på riktigt igen. Samtala med kunniga utställare och jämför alla spännande innovationer och nyheter på marknaden. Använd din tid effektivt och träffa ett stort antal potentiella leverantörer på en och samma plats.

NÄTVERKA
Knyt kontakter och gör affärer

Det personliga mötet och rätt kontakter på rätt plats är våra hörnstenar. Därför arbetar vi på Advanced Engineering aktivt med att skapa inbjudande mötesytor där du på ett naturligt sätt kan träffa nya kunder, leverantörer och partners.

utställare i framkant
Inpsireras av stora aktörer och start ups

Inspireras av företagen som ligger i framkant och upplev det finaste av svensk Ingenjörskonst och tongivande internationella aktörer. Häng med i utvecklingen och de senaste trenderna på marknaden – Advanced Engineering samlar allt på en plats. Upptäck de senaste nyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case.