Varför besöka Advanced Engineering Stockholm?

Advanced Engineering är mötesplatsen för alla som utvecklar nya och befintliga produkter allt från design och koncept till rätt material, komponenter och elektronik inom huvudsakligen verkstadsindustrin.

Mötesplatsen Advanced Engineering Stockholm är det självklara eventet för alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp främst inom verkstadsindustrin.

Tillverkningsindustrin genererar stora exportinkomster, ca en fjärdedel av Sveriges totala varuexportsvärde och en stor andel personer arbetar inom tillverkande industri i Stockholms län. Tillverkningsindustrin genererar sysselsättning även i andra branscher, sysselsättningsmultiplikatorn för tillverkningsindustrin i Stockholms. Södertälje utgör motorn i regionens tillverkningsindustri. 

Advanced Materials Area

Banbrytande materialinnovation

Välkommen till en helt ny yta på mässgolvet dedikerad åt Advanced Materials. Att välja rätt material i produktutveckling är avgörande i dagens hållbarhetsdrivna era. Besök Materialinnovationsområdet för att delta i seminarier, knyta kontakter med potentiella kunder och öka din synlighet bland en mycket målinriktad publik. Detta område erbjuder utmärkta nätverksmöjligheter och ger värdefulla insikter om de senaste materialtrenderna och teknologierna med ett starkt fokus på hållbarhet.

Boka en ett möte med en materialexpert här

utvecklande seminarier

Ta del av framtidens produktutveckling & innovation

Vi strävar alltid efter att kunna upplysa dig kring de senaste trenderna inom produktutveckling. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar. Allt för att du ska kunna utvecklas i din roll och i din vardag.

UPPLEV

Upplev nyheter och
innovationer på plats

Var med och del av material, komponenter och produkter på riktigt igen. Samtala med kunniga utställare och jämför alla spännande innovationer och nyheter på marknaden. Använd din tid effektivt och träffa ett stort antal potentiella leverantörer på en och samma plats.

NÄTVERKA
Knyt kontakter och gör affärer

Det personliga mötet och rätt kontakter på rätt plats är våra hörnstenar. Därför arbetar vi på Advanced Engineering aktivt med att skapa inbjudande mötesytor där du på ett naturligt sätt kan träffa nya kunder, leverantörer och partners.

utställare i framkant
Inpsireras av stora aktörer och start ups

Inspireras av företagen som ligger i framkant och upplev det finaste av svensk Ingenjörskonst och tongivande internationella aktörer. Häng med i utvecklingen och de senaste trenderna på marknaden – Advanced Engineering samlar allt på en plats. Upptäck de senaste nyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case.

DETTA ÄR ETT SMART EVENT!
Smart Badge, ditt digitala visitkort

När du besöker Advanced Engineering behöver du inte släpa runt på tunga broschyrer. Den här mässan använder smart badge-teknik. Det innebär att när du håller din badge mot läsarna, som är placerade runt om på mässan, registreras det vilka montrar du besökt så att vi ska kunna skicka en summering av din dag. Du får digital information om de utställare du visat intresse för och ditt digitala visitkort kommer att delas med dem.
Enkelt, snabbt och miljövänligt!