Besök Advanced Engineering

BESÖK ADVANCED ENGINEERING 6-7 APRIL PÅ KISTAMÄSSAN

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Advanced Engineering är mötesplatsen för alla som utvecklar nya och befintliga produkter, allt från design och koncept till rätt material, komponenter och elektronik inom huvudsakligen verkstadsindustrin. Här samlar vi allt du behöver veta på ett ställe. Advanced Engineering tar din produktidé ett steg närmare verkligheten.

HÅLL DIG UP TO DATE

Häng med i framtidens produktutveckling & innovation

Häng med i utvecklingen och de senaste trenderna på marknaden – Advanced Engineering samlar allt på en plats. Upptäck de senaste nyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case.

BLI SNÄPPET VASSARE

Inspireras och fördjupa din kunskap

Vi strävar alltid efter att kunna upplysa dig kring de senaste trenderna inom produktutveckling. Vi erbjuder därför ett väl avvägt seminarieprogram med fokus på innovation, framtid och utmaningar. Allt för att du ska kunna utvecklas i din roll och i din vardag.

NÄTVERKA
Knyt kontakter och gör affärer

Det personliga mötet och rätt kontakter på rätt plats är våra hörnstenar. Därför arbetar vi på Advanced Engineering aktivt med att skapa inbjudande mötesytor där du på ett naturligt sätt kan träffa nya kunder, leverantörer och partners.

UPPLEV
Ta del av nyheter på plats

Var med och del av material, komponenter och produkter på riktigt igen. Samtala med kunniga utställare och jämför alla spännande innovationer och nyheter på marknaden. Använd din tid effektivt och träffa ett stort antal potentiella leverantörer på en och samma plats.