10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Advanced Material Area på eventet

advanced material banner

Advanced Material Area

Nytt för i år är vårt nya område, Advanced Materials Area på Advanced Engineering. Detta nya område erbjuder en spännande och unik möjlighet för ditt företag som arbetar med material att nå hela tillverkande industrin. Det erbjuder ökad synlighet, nätverksmöjligheter och varumärkesexponering ut mot industrier som fordonsindustrin, mekanisk industri, elektronikindustrin och många fler!

Det är en utmärkt plattform för att visa upp de senaste materialinnovationerna för en mycket engagerad och målgrupp av branschfolk och potentiella kunder.

Att välja rätt material spelar en helt avgörande roll i produktutveckling, där kraven på hållbarhet, kvalitet och kostnadseffektivitet är högt prioriterade. Det är därför som materialval är en central och återkommande aspekt inom Advanced Engineering.

Easyfairs logga

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!