10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Advanced Engineering Stockholm presenterar ESA BIC SWEDEN som ny partner

Advanced Engineering Stockholm presenterar ESA BIC SWEDEN som ny partner

Rymd är en viktig del i framtidens produktutveckling och innovation. ESA BIC SWEDEN blir partner till Advanced Engineering i Stockholm 6-7 april 2022 – mötesplatsen för produktutveckling och sourcing.

”Advanced Engineering passar oss väldigt bra på många sätt. Dels för att våra startups ofta behöver komplettera sina team med ny kompetens där Advanced Engineering lockar precis rätt målgrupp för oss och dels för att vi är övertygade att det kommer vara en hel del människor på mässan med skarpa affärsidéer som potentiellt skulle kunna söka in till vår inkubator”, säger Emma Hansson, projektledare ESA BIC Sweden

ESA BIC Sweden har stöttat nästan 40 rymdtekniska startups sedan de startade i december 2015. ESA BIC Sweden drivs av Arctic Business i Region Norr, i samarbete med Uppsala Innovation Center i Region Huvudstaden, Innovatum i Region Väst och Ideon Innovation i Region Syd. ESA BIC Sweden är en del av Europas största nätverk för rymdrelaterade nystartade företag och har nära samarbete med ledande aktörer i branschen såväl som universitet och högskolor.

”Vi är oerhört glada att få ESA BIC Sweden som partner till Advanced Engineering. På Advanced Engineering möter du svensk innovation i världsklass och rymd är en betydelsefull del i det. ESA BIC Sweden är en viktig rikstäckande aktör inom rymd som säkerställer att nya idéer förverkligas och driver rymdinnovation i Sverige framåt. Många av våra besökare har ett genuint intresse kring rymd och ESA BIC Sweden adderar ett värde till mötesplatsen ”, säger Helena Crivei, Head of Cluster för Easyfairs industrikoncept.

Easyfairs logga

STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!