6-7 april 2022 | Kistamässan | Stockholm

Framtidens mötesplats för produktutveckling

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Advanced Engineering är mötesplatsen för alla som utvecklar nya och befintliga produkter, allt från design och koncept till rätt material, komponenter och elektronik. Här samlar vi allt du behöver veta på ett ställe.

Vi har skapat en arena som samlar allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare som visar dig det senaste möjligheterna som finns på marknaden och därför blir Advanced Engineering det självklara eventet för alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin. Detta är mässan som tar din produktidé ett steg närmare verkligheten!

Aden har global expertis

Easyfairs lanserar mötesplatsen Advanced Engineering i Stockholm den  6 – 7  april 2022  på Kistamässan. Det blir ett unikt tillfälle att nätverka, inspireras och göra affärer för alla som arbetar med produktutveckling. På plats har du också möjligheten att utveckla dina kompetenser genom spännande seminarieprogram, workshops, utbildningar och samtal med branschexperter. 

Det senaste senaste gällande vaccinationsbevis och deltagarbegränsningar

Med anledning av presskonferensen 10 januari. Mässor fick 1 juli 2021 en egen kategori i begränsningsförordningen (2021:8) utifrån vår förmåga att implementera tillräckliga smittskyddsåtgärder. Sedan 23 december (2021) omfattas mässor av deltagarbegränsningar på 1 deltagare per 10 kvadratmeter, vilket kompletterats med ett maxantal på 500 oavsett yta från och med 12 januari. Från och med 12 januari är även mässor inkluderade i de verksamheter där krav på vaccinationsbevis för deltagare gäller. Dessa deltagarbegränsningar omprövas varannan vecka med en uttalad förväntan/uppskattning från FHM att efter fyra veckor kunna revidera dessa till mindre begränsande regler.

Din och vår hälsa och säkerhet kommer alltid i första hand. Vi efterföljer – liksom vi gjort genom hela pandemin – de rekommendationer och restriktioner som gäller i vårt samhälle och är i nära dialog med FHM om utvecklingen. Våra anläggningar och mötesplatser är anpassade för att ni skall få uppleva säkra evenemang, exempelvis genom att vi inlett ett globalt partnerskap med SGS- världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag – samt att vi under projektet ”vi ses säkert” har ett samarbete med övriga mässanläggningar i Sverige där vi bl.a. har Covid-19 certifierat oss med hjälp av företaget Safe Asset Group.

Advanced Engineering är en arena för investeringar och inköp. Som utställare på Advanced Engineering träffar du beslutsfattare och inköpare som söker nya samarbeten och vill utöka sin leverantörsportfölj. 

AXPLOCK UR VÅRT SEMINARIEPROGRAM

På Advanced Engineering i Stockholm har du möjligheten att ta del av det allra senaste inom produktuteckling inom främst verkstadsindustrin. Inom en snar framtid kommer du kunna se hela programmet här på vår hemsida, men tills dess vill vi presentera ett axplock utav talarna som kommer stå på våra scener.

Jenny Vårlid

Jenny Vårlind

Affärsutvecklingschef, EFFSO AB

Michael Schön

Aerospace Engineer, Volvo Cars R&D Innovation Department

Mattias Hultheimer 

Koncernchef, EFFSO AB

Marie Ideström

Chief Executive Officer, Womengineer

Stay in the loop
STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!