Framtidens mötesplats för produktutveckling

Advanced Engineering är en arena för investeringar och inköp. Här träffas beslutsfattare och inköpare som söker nya samarbeten och vill utöka sin leverantörsportfölj. Bli en del av tillverkningsindustrins mötesplats för produktutveckling och sourcing. Advanced Engineering är Nordens unika produktutvecklingsmässa med fokus på verkstadsindustrin.

För besökare

Upplev de senaste tekniktrenderna som formar industrins framtid. En plattform för att skapa värdefulla kontakter med branschexperter och affärspartners.

För utställare

Positionera ditt företag i teknikens centrum, nätverka med branschens inspiratörer och träffa nya som befintliga kunder. Här stärker du din marknadsposition och skapar affärsmöjligheter.

Advanced Engineering är en arena för investeringar och inköp. Som utställare på Advanced Engineering träffar du beslutsfattare och inköpare som söker nya samarbeten och vill utöka sin leverantörsportfölj. 

Bli en del av tillverkningsindustrins mötesplats för produktutveckling och sourcing. Advanced Engineering är Nordens unika produktutvecklingsmässa med fokus på verkstadsindustrin.

Några du
möter 2024...

AXPLOCK UR VÅRT SEMINARIEPROGRAM 2024

Advanced Engineering är det självklara eventet för alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin. Detta är mässan som tar din produktidé ett steg närmare verkligheten!

Joel Rozada

CEO of The Techno Creatives

Christine Gall

Head of HMI & UX Design, Lynk&Co

Magnus Göransson

Director of Design – SWEN Creative AB

Stina Klingvall

Climate Action Manager at Volvo Cars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

STAY IN THE LOOP
Arrangeras parallellt med Elektronikmässan

På Sveriges viktigaste mötesplats för Elektronikbranschen samlas allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att trendspana, lansera nyheter och göra affärer.