10-11 april 2024 | Kistamässan | Stockholm

Framtidens mötesplats för produktutveckling

2022  lanserade Easyfairs mötesplatsen Advanced Engineering på Kistamässan och 10 – 11 april 2024 öppnas dörrarna igen! Advanced Engineering är den händelserika två dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Mässan är mötesplatsen för alla som utvecklar nya och befintliga produkter, allt från design och koncept till rätt material, komponenter och elektronik. Här samlar vi allt du behöver veta på ett ställe.

Varför ska du besöka mässan?

Ta del av de senaste trenderna på marknaden – Advanced Engineering samlar allt på en plats. Upptäck de senaste nyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case. Advanced Engineering Stockholm blir ett unikt tillfälle att nätverka, inspireras och göra affärer för alla som arbetar med produktutveckling. Vill du läsa mer om vad som händer på Advanced Engineering Stockholm?

Varför ska du ställa ut på mässan?

Advanced Engineering är en arena för investeringar och inköp. Som utställare på Advanced Engineering träffar du beslutsfattare och inköpare som söker nya samarbeten och vill utöka sin leverantörsportfölj.  Bli en del av tillverkningsindustrins mötesplats för produktutveckling och sourcing. Advanced Engineering är Nordens unika produktutvecklingsmässa med fokus på verkstadsindustrin.

Ta del av de senaste trenderna på marknaden – Advanced Engineering samlar allt på en plats. Upptäck de senaste nyheterna, träffa ledande leverantörer, heta uppstickare och ta del av nyttig inspiration och verkliga case.

Advanced Engineering Stockholm blir ett unikt tillfälle att nätverka, inspireras och göra affärer för alla som arbetar med produktutveckling.

Vill du läsa mer om vad som händer på Advanced Engineering Stockholm? Klicka här 

Advanced Engineering är en arena för investeringar och inköp. Som utställare på Advanced Engineering träffar du beslutsfattare och inköpare som söker nya samarbeten och vill utöka sin leverantörsportfölj. 

Bli en del av tillverkningsindustrins mötesplats för produktutveckling och sourcing. Advanced Engineering är Nordens unika produktutvecklingsmässa med fokus på verkstadsindustrin.

AXPLOCK UR VÅRT SEMINARIEPROGRAM 2022

Easyfairs har skapat en arena som samlar allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare som visar dig det senaste möjligheterna som finns på marknaden och därför blir Advanced Engineering det självklara eventet för alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin. Detta är mässan som tar din produktidé ett steg närmare verkligheten!

Jenny Vårlid

Jenny Vårlid

Affärsutvecklingschef, EFFSO AB

Michael Schön

Aerospace Engineer, Volvo Cars R&D Innovation Department

christerfuglesang_advancedengineering_stockholm_kistmässan

Christer Fuglesang 

Professor, KTH Kungliga tekniska högskolan och före detta ESA astronaut

Marie Ideström

Chief Executive Officer, Womengineer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant! 

STAY IN THE LOOP