6-7 april 2022 | Kistamässan | Stockholm

Framtidens mötesplats för produktutveckling

Advanced Engineering är den händelserika 2-dagarsmässan som är tillägnad produktutveckling och sourcing inom främst verkstadsindustrin. Advanced Engineering är mötesplatsen för alla som utvecklar nya och befintliga produkter, allt från design och koncept till rätt material, komponenter och elektronik. Här samlar vi allt du behöver veta på ett ställe.

Vi har skapat en arena som samlar allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare som visar dig det senaste möjligheterna som finns på marknaden och därför blir Advanced Engineering det självklara eventet för alla som arbetar med produktutveckling och strategiska inköp inom främst verkstadsindustrin. Detta är mässan som tar din produktidé ett steg närmare verkligheten!

Aden har global expertis

Easyfairs lanserar mötesplatsen Advanced Engineering i Stockholm den  6 – 7  april 2022  på Kistamässan. Det blir ett unikt tillfälle att nätverka, inspireras och göra affärer för alla som arbetar med produktutveckling. På plats har du också möjligheten att utveckla dina kompetenser genom spännande seminarieprogram, workshops, utbildningar och samtal med branschexperter. 

Vi skapar säkra möten & event

*Våra säkerhetsföreskrifter anpassas efter varje enskild mässa och evenemangs förutsättningar.

Som ett led i förberedelserna för att åter kunna öppna upp mässverksamheten på Kistamässan har Easyfairs under sommaren genomgått en certifieringsprocess för att kvalitetssäkra sina smittskyddsrutiner för covid-19. Arbetet är en del av samarbetsprojektet Vi Ses Säkert som Sveriges mässanläggningar inledde redan i början av pandemin.

Den internationella certifieringen är framtagen av SAFE Asset Gruop och innebär att Kistamässans förberedelser och rutiner för att hantera covid-19 har godkänts enligt standarden ”Covid-19 Compliant”. I bedömningspunkterna ingår allt från ledningssystem, risk analys, skyltmaterial och tillgången på handspritstationer till utbildning och säkerhetsrutiner.

Advanced Engineering är en arena för investeringar och inköp. Som utställare på Advanced Engineering träffar du beslutsfattare och inköpare som söker nya samarbeten och vill utöka sin leverantörsportfölj. 

Stay in the loop
STAY IN THE LOOP

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter om mässan och för att följa våra uppdateringar om hur vi skapar säkra mötesplatser. Få även första tjing till våra event och medverka i exklusiva tävlingar. Vi delar bara med oss av givande information – Det är ett löfte som vi ger dig som prenumerant!